NEDERLANDS


HELAAS KAN STUDIO INN NU NIET GERESERVEERD WORDEN

studio INN is heel centraal gelegen in een prettige en rustige buurt, vol karakteristieke bruggetjes en historische pakhuizen. De Zandhoek met zijn prachtige monumentale panden ligt op steenworp afstand. De Jordaan en de Haarlemmerdijk, één van Amsterdam’s culinaire hoofdstraten, bevinden zich op loopafstand. Dit maakt studio INN tot het perfecte uitgangspunt voor een verkenningstocht door Amsterdam.

studio INN is een modern en rustig ingerichte bed+breakfast in een monumentaal pand. Wij richten ons op kwaliteit: een fijn bed en ‘s ochtends een uitgebreid en lekker ontbijt, met biologische en lokale producten.
De bed+breakfast heeft een eigen entree op de eerste verdieping. Er is plek voor maximaal 4 personen in 2 kamers, elk met een tweepersoonsbed. Beide kamers hebben een prachtig uitzicht op het Westerdok. Na terugkomst uit de hectische stad kan hier in alle rust worden overnacht.
Maar hier zijn naast rustzoekers en romantici ook zakenmensen van harte welkom! Er kan hier in alle rust worden gewerkt, met een snelle verbinding via draadloos internet.

studio INN is gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station, op slechts 15 minuten lopen langs het IJ of het Westerdok.

Klik hier voor foto’s van studio INN

studio INN staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51191091

Reacties zijn gesloten.