aangename en centraal gelegen bed+breakfast in Amsterdam


HELAAS KAN STUDIO INN NU NIET GERESERVEERD WORDEN

LEIDER KANN STUDIO INN JETZT NICHT RESERVIERT WERDEN

UNFORTUNATELY STUDIO INN CANNOT BE BOOKED NOW

DÉSOLÉ, STUDIO INN NE PEUT PAS ÊTRE RÉSERVÉ MAINTENANT

LO SENTIMOS, STUDIO INN NO SE PUEDE RESERVAR AHORA

Een stroom van aankomende en vertrekkende reizigers op het Centraal Station. Rijendik wachten de toeristen voor de deuren van het museum. In een stoet loopt men door de winkelstraten. Volgeladen vrachtschepen op het IJ. Deze hectiek kenmerkt het bruisende Amsterdam.
Deze drukte laat u even achter u bij studio INN, terwijl deze bed+breakfast toch om de hoek van dit alles ligt. U overnacht hier in een fijn bed, in een sfeervolle kamer. ‘s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar.
Een prettig begin van de dag, want in de omgeving raakt u niet uitgekeken: karakteristieke grachten, imposante pakhuizen en oude bruggetjes. Even verderop ligt de Jordaan en de bruisende Haarlemmerdijk, met knusse winkeltjes en een overdaad aan culinaire belevenissen.
studio INN is het perfecte uitgangspunt om Amsterdam te verkennen!

De Zandhoek, gelegen aan het Westerdok

Voor informatie in het nederlands, klik hier
For information in english, click here
Für Informationen auf Deutsch klicken Sie bitte hier
Pour l’information en français, cliquez ici
Para español, haga clic aquí

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.